Avui estem especialment contents! SOM3 Ràdio, la ràdio de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai ja és una realitat. Des d’aquest dilluns ja podeu escoltar el programa inaugural, La Font de l’Ou. Es tracta d’un programa d’entrevistes mensual, que en aquesta ocasió, presentat per en Josep Maria Pasqual, ha aplegat els quatre alcaldes que hem tingut a Vilobí d’Onyar des del retorn de la democràcia. 

SOM3 Ràdio és en format podcast, per tant, us podeu descarregar els programes quan i on volgueu. És una ràdio oberta a tothom, plural i que surt de les col·laboracions de veïns i veïnes. És per això que si voleu participar-hi o fer un programa només ho heu de dir. 

I és a cost zero. No s’ha hagut d’invertir ni un sol euro! 

Esperem que en gaudiu molt i l’aneu seguint. De moment, comencem el projecte amb 8 programes d’emissió mensual. Aquesta tarda, després de l’audició de sardanes a Santa Margarida, es fa la presentació oficial. Us hi esperem a tots! i així podreu conèixer els col·laboradors i els continguts de la ràdio. 

Els programes es penjaran setmanalment a Ivoox. També els podreu escoltar mitjançant Apple Podcasts, Google Podcasts i Spotify. 

Podeu gaudir ja del primer programa mitjançant aquest link: https://bit.ly/lafontdelou 

En aquesta ocasió, excepcionalment, s’ha enregistrat també el programa en vídeo i el podeu veure al canal de Youtube de l’Ajuntament.