SALUTACIÓ DE L’ALCALDE

Joan Pagès Aregay
Joan Pagès Aregay

Benvolgudes veïnes i veïns de tots tres pobles,

Tot l’equip de govern us volem saludar a la pàgina web municipal. Aquí tindreu accés a tota aquella informació actualitzada i esperem que us sigui d’utilitat per estar en permanent contacte amb nosaltres.

La tecnologia s’ha convertit en el nostre dia a dia, i per això, aquesta pàgina web és l’eina per a mantenir un intercanvi d’informació i de coneixement entre vosaltres i l’administració pública. També és l’espai on ens podeu fer arribar suggeriments, queixes i propostes, les quals estarem encantades i encantats de rebre. No obstant això, us animem a parlar amb nosaltres de manera presencial, de forma activa, fent que l’Ajuntament sigui de KM0, proper i de i per a tothom.

Aquest equip nou de govern estem a la vostra disposició per escoltar-vos i entre tots millorar els tres pobles, Vilobí, Salitja i Sant Dalmai. El consistori està obert per a vosaltres.

Ens veiem pels carrers!

 

Joan Pagès Aregay

Alcalde

Fil directe amb l’Alcalde

En el seu compromís de proximitat amb els habitants del municipi, l’alcalde resta a la vostra disposició per atendre les vostres peticions, reclamacions o suggeriments.

Podeu contactar l’alcalde Joan Pagès a través del formulari de la dreta o del correu alcaldia@vilobidonyar.cat

Altres vies de contacte:
  • WhatsApp Municipal (inscriviu-vos-hi a les oficines municipals per estar al dia de les darreres actualitzacions!!)
  • Facebook Municipal (Anar-hi)