La setmana passada finalitzava el termini per a participar al concurs per endevinar les frases fetes de cadascuna de les il·lustracions de l’exposició El Català Il·lustrat. Volem donar les gràcies a totes les persones que heu visitat l’exposició i, en especial, a aquelles que us heu atrevit a participar en aquest concurs. Després de mirar els resultats de totes les butlletes hem de dir que només hi ha hagut una persona que les ha fet totes correctament i que, per tant, ha guanyat el premi: un xec regal per valor de 50€ del Girona Cultura i una bossa de tela exclusiva amb el logo de l’exposició El Català Il·lustrat. La persona és l’Ivan Masó, enhorabona!

També com a accèssit volem premiar amb una bossa de tela exclusiva amb el logo de l’exposició El Català Il·lustrat a la persona que només n’ha fallat una. La persona és la Margarita Ball-llosera, enhorabona també!

Per últim recordar-vos que durant aquesta setmana l’exposició encara estarà oberta al públic i, aquest cop, podreu veure quina frase feta correspon a cada il·lustració.