L’Ajuntament de Vilobí d’Onyar, amb la voluntat de contribuir al manteniment del teixit comercial local i reprendre l’activitat econòmica del municipi, ha posat en marxa una segona convocatòria dels ajuts d’emergència per a professionals, empreses i comerços locals que s’han vist obligats a cessar total o parcialment la seva activitat durant l’emergència sanitària. Aquesta segona convocatòria està destinada només a tots aquells que no es van presentar a la primera.

L’objecte és contribuir a sufragar les despeses habituals relacionades amb l’activitat econòmica que s’han continuat pagant malgrat el tancament de l’establiment. Els interessats i interessades poden presentar les sol·licituds de subvenció fins el proper 31 de gener.

L’Ajuntament de Vilobí d’Onyar està preparant unes noves bases per ajudes al teixit empresarial i comercial del municipi per aquest 2021.

En els enllaços que trobareu més endavant podeu trovar tota la informació de les subvencions, així com la documentació necessària per a fer la sol·licitud.

Bases

Declaració responsable

Comparatiu de facturació

Sol·licitud de subvenció

Justificació de subvenció