Per a totes aquelles que ens han precedit, i per les que ens seguiran. Per a totes aquelles que ens han aplanat el camí, i per les que encara hauran de seguir lluitant. Per a totes nosaltres reivindiquem el Dia Internacional de la Dona.

L’Ajuntament de Vilobí d’Onyar organitza cada any una sèrie d’actes per commemorar el 8 de març. Des de fa un segle, aquesta diada denuncia les situacions de desigualtat que viuen les dones i reivindica la igualtat efectiva com un principi essencial de les societats democràtiques.

Enguany, us esperem el mateix dia 8, a partir de les 19.30h, al Pati de Can Sagrera (entrada pel carrer Canigó) per a l’Acte Institucional i el Brindis del Dia de la Dona. Posteriorment, a les 20.15h, gaudirem de l’obra de teatre ‘Fadwa’, a càrrec de Mar Casas i Clara Garcés, al Teatre Can Sagrera.

I el dissabte 11, per tal de potenciar i visualitzar la participació de les dones al món de l’esport, hi haurà una matinal de pàdel femení a les pistes de l’Empalme. De 9 a 11h., les que encara no hagueu fet us podreu iniciar en aquest esport amb les classes gratuïtes. I d’11 a 14h es farà un Torneig de pàdel femení (inscripció gratuïta).  Les places són limitades i en tots dos casos cal inscripció. (Trobareu al final de la notícia i el reglament i el full d’inscripció). 

Després hi haurà un vermut per acabar amb les celebracions del Dia Internacional de la Dona.

Reglament Torneig de Pàdel Femení 

Full d’inscripció