Enviament del dispositiu RondaGI a totes les llars del municipi

Us informem que des de l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar s’ha enviat a totes llars del municipi -es rebrà durant els propers dies- un fulletó explicatiu i un adhesiu del #RondaGI, el dispositiu gratuït ideat amb l’objectiu de facilitar la mobilitat d’entrada i sortida als peatges de Fornells de la Selva, Girona Sud, Girona Oest, Girona Nord i Vilademuls. La innovadora mesura evitarà que els vehicles que circulen diàriament en aquest tram gratuït de l’autopista hagin d’aturar-se als peatges.

L’ahesiu del RondaGI s’enganxa a l’interior del vidre davanter, just darrere del mirall retrovisor i, quan una antena el detecta, s’obre la barrera permetent el pas. Els usuaris disposaran d’una via exclusiva i identificada amb la senyal de RondaGI. Els conductors que disposin de VIA-T no necessiten aquest dispositiu, ja que continuaran circulant pel carril habilitat pel VIA-T.

NOTA: Totes aquelles persones que necessitin un altre exemplar de l’adhesiu cal que s’adrecin a les oficines municipals per demanar-lo.