En breu s’iniciaran les obres per a la instal.lació de 10 càmeres de control de trànsit i de gàlib a les principals entrades als nuclis del nostre municipi: Vilobí, Salitja, Sant Dalmai, Can Terrer i Can Bells.

El control de trànsit servirà per tenir un registre dels vehicles que entren i surten, amb l’hora d’entrada i sortida, i serà una eina més en casos de robatoris als nuclis urbans.

El control de gàlib servirà per evitar l’entrada dels vehicles pesants que, segons l’ordenança municipal de circulació, no facin maniobres de càrrega i descàrrega. Això evitarà el trànsit de pas.

Les 10 càmeres s’ubicaran a:

– Vial Entrada / Sortida – Vilobí. benzinera

– Vial Entrada / Sortida – Vilobí. camp de futbol

– Vial Entrada / Sortida – Vilobí. Rotonda Polígon Empalme

– Vial Entrada / Sortida – Rotonda Veïnat Can Bells

-Vial Entrada / Sortida – Rotonda Urbanització Can Terrer

– Vial Entrada / Sortida – Salitja. Ctra. de Caldes

– Vial Entrada / Sortida – Salitja. C/ Girona

– Vial Entrada / Sortida – Sant Dalmai. Av. Sant Dalmau

– Vial Entrada / Sortida – Sant Dalmai. Plaça Països Catalans entrada

– Vial Entrada / Sortida – Sant Dalmai. Plaça Països Catalans sortida

El projecte d’instal.lació d’aquestes càmeres es va iniciar amb el Consell Comarcal el . Posteriorment el Consell es va fer enrere i es va encarregar a una enginyeria externa. L’abril de 2022 es va finalitzar el projecte. Després de tota la tramitació administrativa i el vist-i-plau del Departament d’Interior, s’ha pogut fer finalment la licitació de les obres per un import final de 134.734, 76 euros (IVA inclòs).