BIG BEN ACADEMY

QUÈ ENS EXPLICA ‘BIG BEN’?

Big Ben English Teaching és una acadèmia d’idiomes situada al municipi de Vilobí d’Onyar (Girona). En aquesta acadèmia ens dediquem a ensenyar la llengua anglesa a nens i nenes en Educació Infantil, Primària, Secundària i a adults.

L’equip directiu de l’acadèmia i fundadores de la mateixa som la Montserrat Ribas i Duran (professora d’anglès) i la Jennifer Povey (professora nativa d’anglès). Tant la Montserrat Ribas com la Jennifer Povey tenim una àmplia experiència, que es remunta des de la seva adolescència, tant en l’àmbit del lleure formant part com a monitores i directores de diferents casals, colònies, escoltes, esplais,… com en l’àmbit de l’ensenyament de la llengua anglesa, al qual s’hi dediquen des de fa 17 anys.

Pel que fa el perfil acadèmic de les sòcies cal destacar que la Montserrat Ribas disposa de les següents titulacions relacionades en l’àmbit de l’ensenyament de llengua anglesa: és diplomada en Llengua estrangera per la Universitat de Vic (Barcelona) i disposa del Certificat d’Aptitud de l’EOI (Escola Oficial d’Idiomes) de Girona en llengua anglesa i catalana. En relació a la basant del lleure la Montserrat Ribas disposa dels títols, entre d’altres, de monitora i de directora de lleure.

Pel que fa el perfil acadèmic de la Jennifer Povey, que exerceix, entre d’altres funcions, com a professora nativa a l’acadèmia, cal destacar que disposa del certificat TEFL (Teaching English as a Foreign Language) i del Certificat d’Aptitud de l’EOI (Escola Oficial d’Idiomes) de Girona en llengua anglesa. En relació a l’activitat de lleure, disposa del carnet de monitora i de directora.

Va ser a l’abril del 2005 quan vam iniciar el projecte professional en comú, gestant les bases de l’actual acadèmia i marcant les directius i metodologia a seguir del nou projecte Big Ben Academy per tal de poder començar a impartir les primeres classes d’anglès el setembre del 2005. Durant tot aquest període de disset anys, a part d’impartir les classes d’anglès, també s’han realitzat, durant els períodes no lectius, diferents casals de Nadal, Setmana Santa i estiu. Els primers anys d’acadèmia, les activitats que es duien a terme en els diferents casals estaven enfocades en l’aprenentatge de la llengua anglesa. En els últims cinc anys hem introduït a les activitats dels casals noves tècniques d’aprenentatge basades en diferents metodologies per incentivar la intel·ligència emocional, l’empatia en situacions diverses, la gestió de les emocions,… per tal que els alumnes aprenguin a comunicar-se millor i a assolir els coneixements d’una manera més distesa.

A dia d’avui, l’acadèmia està formada per un equip humà de cinc professores titulades i actualment, a part d’impartir classes d’anglès i realitzar activitats en el nostre centre situat al poble de Vilobí d’Onyar, hem començat a oferir diverses activitats relacionades amb la llengua anglesa als centres educatius del nostre entorn, fet que ha tingut una molt bona acceptació i un interès especial tant pels pares dels alumnes com pel mateix professorat.