Aquest dijous 16 de març, sessió informativa sobre els pressupostos participats 2017

Properament durà a terme, per primera vegada al municipi, un procés de pressupostos participats en els quals els ciutadans podran decidir el destí de 25.000€ del pressupost d’inversions d’aquest any. Tots els ciutadans empadronats a Vilobí d’Onyar podran presentar les seves propostes i votar-les mitjançant una butlleta que es repartirà a totes les llars i un espai web que s’ha creat per a l’ocasió.

Durant la primera fase del procés, que s’iniciarà el 20 de març i finalitzarà el 9 d’abril, tothom podrà presentar les seves propostes. Posteriorment es convocarà una jornada de participació per tal de prioritzar les propostes rebudes i triar les que generin més consens. Finalment, les propostes que hagin estat prioritzades al taller passaran a la fase de votació final.

Per tal de donar a conèixer amb més detall el procés, el proper dijous 16 de març a les 20h al baixos de Can Roscada tindrà lloc una sessió informativa oberta a tothom on s’explicarà el funcionament d’aquesta nova eina de participació que té per objectiu implicar a la ciutadania en la presa de decisions sobre el destí d’una part dels recursos públics.