Benvolgudes famílies.

S’apropa el Dia de Reis i hem posat en marxa tota la maquinària perquè, quan arribin el dia 5 de gener, tinguin la rebuda que es mereixen i els pugueu anar a rebre amb el vostre fanalet, donar-los la carta si no la vau donar al Patge Carter, donar-los el xumet…,

Aquest any també podrem gaudir del Mercat i Campament Reial al Pavelló de Sant Dalmai, que obriran les portes el mateix dia 5 a les 17.30 h. L’accés serà lliure i podreu veure els pastors amb els animals, fer una botifarra amb ells, beure una tassa de xocolata desfeta o un got de brou ben calentó, veure els diferents oficis antics…,

Per saludar els Tres Reis caldrà reservar el vostre passi reial. Per a les famílies que teniu fills d’entre 0 i 5 anys teniu prioritat en escollir torn.
Els tres primers torns (18.30 h, 18.50 h i 19.10 h) estaran reservats per a famílies amb fills d’entre 0 i 5 anys. La resta de famílies amb fills i filles de 6 o més anys caldrà que s’apuntin als torns de les 19.30 h en endavant.

Les famílies que no tinguin cap fill d’entre 0 i 5 anys i s’apuntin en algun dels tres primers torns, encara que hagin rebut correu de confirmació d’inscripció, un cop es revisin les inscripcions quedaran esborrades del llistat d’inscripció.

El 21 de desembre s’obriran tots els torns, recordeu, els tres primers torns estan reservats per a nens i nens de 0 a 5 anys i les seves famílies. S’hi podrà apuntar qualsevol persona empadronada al municipi. Per inscriure’s dins el període del 21 de desembre l’1 de gener caldrà entrar a www.vilobidonyar.cat indicant nom, cognom i any de naixement de cada persona que passi a esperar els Reis (fills, filles, pares, mares, avis…,).

Per a les persones no empadronades al municipi el període d’inscripció serà del 2 al 3 de gener.
Presteu atenció aquests dies per si rebeu comunicacions de canvis o avisos a través del correu @ de contacte.

El dia 5 arribeu 10 minuts abans que comenci el vostre torn per poder validar les entrades. Només podran passar a saludar el Reis les persones inscrites.
S’hauran de seguir les indicacions de l’organització en tot moment.

Per dubtes i problemes tècnics podeu trucar al telèfon de l’Ajuntament 972 473 026 (Raül).
La Comissió de Reis i l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar està preparant aquest acte tan important per la mainada amb molta cura i donant molta importància a la proximitat i el contacte amb els Reis, que és un dels valors de la Cavalcada al nostre municipi, per això els torns tenen un aforament limitat.

Agraïm per endavant la vostra comprensió i la col·laboració.

Que tingueu molt bon Dia de Reis!!