Nova edició de la Festa Major de Salitja, amb el 39è Concurs de Cançó com a plat fort

La Festa Major de Salitja d’enguany ha arrencat avui divendres a les 9 h amb el repic de les campanes de l’església de Santa Maria, que han donat inici a una programació amb activitats per a totes les edats i gustos, entre les quals cal destacar la 39a edició del Concurs de Cançó, que es farà aquest proper diumenge 13 a la tarda. De cara a avui divendres, a les 17 h es durà a terme un bicicròs a les Fonts de Salitja i a les 21 h es farà el tradicional sopar popular amb l’actuació de Nori & Ferri. Demà dissabte la programació s’iniciarà a les 9 h amb el 29è Triatló Sprint i a la tarda les activitats continuaran a les 17 h amb la 10a Trobada de cotxes clàssics a la plaça Major i amb jocs a la piscina. A les 22 h tindrà lloc la Nit D-Strallats amb l’actuació dels grups locals Guillem Camós & The Creeps, Dkojones i Phalaris Kingdom.

Una audició de sardanes a les 11.30h amb la cobla Santa Maria de Blanes a la piscina encetarà la programació de diumenge, que a la tarda inclourà una plantada dels gegants i una cercavila pels carrers del poble amb un ball final al pati dels Delmes. A les 19 h serà el torn de la 39a edició del Concurs de Cançó de Salitja, que en aquesta ocasió comptarà amb el següents participants:

Grup o solista Cançó
Cave Cattus Eren feliços!
Elena Volpini Junts
Humm Cul de sac
Joe Pask Sol d’hivern
Joker’s Nou Horitzó
Laura Luceño Deliri
Madamme Mustash Penjat d’un núvol
Malestruch Per Camins i Corriols
Mamelles Dies Marrons
Niel Laz Aromes del vent
Noel Biniés Plou
Núa El Salt
Opció 2 Solitari
Paula Noguer De Tu i de Mi
QuiEts Cometes
Sandra Bautista La casa de les mil olors
Sergi Estella Màrtirs Quotidians
Som Guineus Ballem

Els actes de la Festa Major seguiran el dilluns 14 amb un campionat de petanca al pati dels Delmes i el tradicional sopar-pinxo a les 21 h, on enguany actuarà el grup The Wilder Company. Ja a les 23.30h serà el torn de la 27a edició del Pinxorockibirra, amb els grups The Bazaga’s, Bigblack Rino, Drinking Brothers i Max Power. La programació clourà el dimarts 15 -el dia de la patrona de l’església parroquial, Santa Maria- amb la celebració d’una Missa solemne a les 12h amb el grup Bímec, i amb una sessió de play-back a les 19 h .