L’Ajuntament de Vilobí d’Onyar organitza enguany, per primer cop, un concurs de microteatre a l’aire lliure, en el qual es representaran diferents espectacles teatrals de curta durada a diferents espais del municipi de Vilobí d’Onyar el diumenge 7 de maig de 2023. Hi haurà més de 4.000 euros en premis per als participants.

Aquest projecte neix amb l’ànim de promoure l’interès vers les arts escèniques a la població jove i adulta del municipi i, especialment, en tot allò relacionat amb el món de la interpretació i escriptura de guions teatrals per a peces de microteatre. Aquest format permet que el públic estigui molt a prop dels actors i les actrius generant, així, una forta relació entre públic i artista.

A banda, que les propostes teatrals siguin de curta durada permet gaudir de diferents obres, autors/es i gèneres en una mateixa diada, provocant diverses sensacions i estats d’ànim contraposats.

El públic podrà realitzar un circuit per diferents espais que, habitualment, no són destinats a fer-hi teatre. Per tant, els espais poden no disposar d’escenari, ni butaques, ni efectes de llum sofisticats. Un decorat auster adequat a cada escena, i en algunes ocasions una peça musical de fons, és l’únic complement per actors i actrius, i la seva actuació.

Podeu consultar aquí les bases i inscripció