Ja podeu participar al concurs de fotografia per al calendari 2018 del municipi!

Aquí teniu les bases per a participar al concurs fotogràfic per al calendari 2018 del municipi de Vilobí d’Onyar:

 

BASES CONCURS FOTOGRÀFIC CALENDARI VILOBÍ D’ONYAR 2018

 

 1. TEMÀTICA

El tema serà de caràcter lliure, tot i que s’haurà de poder identificar de forma clara que les fotografies han estat realitzades dins el terme municipal de Vilobí d’Onyar (Vilobí, Salitja i Sant Dalmai).

 

 1. PARTICIPACIÓ

El concurs és obert a tothom.

 

 1. MODALITAT

Imatge digitalitzada, amb orientació horitzontal, a color o en blanc i negre.

 

 1. OBRES

Cada concursant podrà presentar un màxim de 3 obres. Aquests no poden haver estat premiades i/o estar pendents de veredicte en cap altre concurs.

 

 1. PREMI

Un lot de productes locals valorat en 200 euros per al/la guanyador/a del concurs i la publicació de la seva fotografia a la portada del calendari 2018.  Les 12 següents obres seleccionades es publicaran a l’interior del calendari, cadascuna en un dels mesos de l’any.

 

 1. TERMINI I PRESENTACIÓ

Les obres es podran presentar fins el divendres 17 de novembre de 2017 fins a les 14.00 h. Es poden fer arribar en suport USB o CD a les Oficines Municipals, o enviant un correu electrònic a ajuntament@vilobidonyar.cat amb l’assumpte “Concurs calendari 2018”.

 

 1. FORMAT

L’arxiu ha d’estar en format JPEG, JPG, PNG o TIFF, en una mida de mínim 15cm pel que fa al costat més petit i amb una resolució de 300ppp. No s’admetrà cap altre format.

 

 1. IDENTIFICACIÓ

A l’entrega de l’arxiu caldrà indicar, en un full a banda, el nom de l’autor/a, la seva adreça de correu electrònic, un telèfon de contacte i el lloc i la data en què s’ha fet cada fotografia. No es pot incloure el nom ni cap dada personal, identificativa, firma o marca d’aigua a l’arxiu de les fotografies.

 

 1. JURAT

El jurat estarà format per persones del municipi vinculades a la fotografia, un responsable de l’Ajuntament i el/la guanyador/a de l’edició anterior (el/la qual no pot participar en l’edició d’enguany). La decisió del jurat serà inapel·lable.

 

 1. PROPIETAT DE LES OBRES

Les fotografies presentades al concurs passaran a formar part de l’arxiu fotogràfic de l’Ajuntament i podran ser utilitzades per a publicacions promocionals del municipi; mai amb fins lucratius. L’organització es reserva el dret d’editar les obres per a la seva publicació. No es tornaran les fotografies als seus autors, pel que s’aconsella presentar còpies o duplicats.

 

 1. REUNIÓ DEL JURAT

El jurat podrà declarar qualsevol premi desert. El vot serà secret. El veredicte es farà públic durant els primers dies de desembre de 2017. La participació comporta la total acceptació d’aquestes bases.