SALUTACIÓ DE L’ALCALDESSA

Cristina Mundet i Benito
Cristina Mundet i BenitoAlcaldessa

Benvolguts i benvolgudes,

Com a alcaldessa de Vilobí d’Onyar i juntament amb tot l’equip humà que composem el consistori, volem donar-vos la benvinguda al web municipal.

Vilobí d’Onyar és un municipi format pels pobles de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai i les seves urbanitzacions i veïnats, amb un total de 3154 habitants.

La principal voluntat d’aquest espai és que tots els vilatans del municipi i visitants pugueu tenir al vostre abast tota la informació tant interna de la corporació, com del municipi en general.

Alhora, esperem que sigui una eina de proximitat i que pugueu interactuar mitjançant el “fil directe amb l’alcaldessa” amb totes aquelles peticions, suggeriments o necessitats que us puguin sorgir.

La pàgina web de l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar, pretén donar una imatge real i actualitzada del municipi, ser una font d’informació d’última hora de les noticies i esdeveniments realitzats i programats, i un mitjà de promoció econòmica i turística dels nostres sectors més emblemàtics així com del comerç local i les associacions municipals, entre d’altres.

Finalment, us encoratgem a utilitzar totes les eines que ofereix l’espai destinat a la tramitació i procediments administratius, avançant en la simplificació administrativa, i mitjançant els tràmits electrònics, que cada vegada més ens acosten a l’Administració del segle XXI.

Així doncs, i per acabar, resto a la vostra disposició, juntament amb tot l’equip de govern i el personal d’aquest Ajuntament, per qualsevol dubte o suggeriment que pugueu aportar, i agraint per endavant el vostre interès pels assumptes de caire municipal.

Benvinguts al nostre web!

Benvinguts a Vilobí, Salitja i Sant Dalmai!

Cristina Mundet i Benito
Alcaldessa

Fil directe amb l’Alcaldessa

En el seu compromís de proximitat amb els habitants del municipi, l’alcaldessa resta a la vostra disposició per atendre les vostres peticions, reclamacions o suggeriments.

Podeu contactar l’alcaldessa Cristina Mundet a través del Formulari de la dreta o del correu alcaldia@vilobidonyar.cat.

Altres vies de contacte:
  • WhatsApp Municipal (inscriviu-vos-hi a les oficines municipals per estar al dia de les darreres actualitzacions!!)
  • Facebook Municipal (Anar-hi)