EL SAIAR OBRE LES SEVES PORTES EL 27 DE MARÇ

El proper dilluns 27 de març obre les seves portes el SAIAR (Servei d’Atenció Integral en l’Àmbit Rural) i amb ell iniciem un nou servei d’atenció a les necessitats de les persones de més de 65 anys dels pobles de Vilobí d’Onyar, Salijta i Sant Dalmai

L’equipament es va inaugurar el passat més de setembre dins els actes de la Festa Major de Vilobí d’Onyar i va realitzar jornades de portes obertes les setmanes següents a aquesta, per apropar totes les seves possibilitats a la poblacó.

El proper dilluns 27 de març es posa en marxa el servei d’atenció diürna (Centre de Dia) i es preveu anar afegint la resta de serveis com: podologia, fisioteràpia, menjador, transport… de forma gradual. També es seguiran duent a terme dins el SAIAR els tallers de memòria i manualitats.

El SAIAR ha de ser un espai de suplència, ajuda i consell per a les necessitats de les persones de més de 65 anys, esdevenint un servei viu que pot canviar i oferir noves respostes a les necessitats reals d’ara i del futur. 

La seva posada en funcionament es preveia per finals del més d’octubre, però el trencament del Govern i els canvis conseqüents dins la Conselleria de Dret Social, han fet demorar la burocràcia fins ara.

Actualment, el servei d’atenció diürna disposarà de 20 places privades. L’horari serà de 9 a 19 hores i es podrà escollir el nombre d’hores d’estada. S’està treballat ja amb un conveni amb la Generalitat per a poder disposar de places públiques. Per a més informació contacteu amb  l’Ajuntament o amb el mateix SAIAR.