Benvinguda

5a Fira de la LletEls dies 13, 15 i 16 d’octubre de 2016, el municipi de Vilobí d’Onyar celebra la cinquena edició de la Fira de la Llet en el marc de la 28a festivitat de Sant Galderic.

Des de la Comissió de la Fira de la Llet estem molt il·lusionats en tirar endavant aquesta Fira i fer-la atractiva a tots els visitants. Enguany, oferim una gran diversitat d’actes lúdics, gastronòmics, culturals, comercials i professionals que creiem que resultarà interessant tant a les persones vinculades al món de la pagesia com al públic en general.

El sector agrícola i ramader té un important paper en el teixit empresarial dels nostres pobles i per aquest motiu és un dels que té més protagonisme en la Fira de la Llet. Tanmateix, des de la Comissió volem que la Fira serveixi de plataforma per a promocionar el municipi i que beneficiï a tots els sectors que l’integren, en especial al comercial.

Us animem a acompanyar-nos i a participar als actes que, amb molta il·lusió, hem programat per a vosaltres. Sigueu benvinguts per endavant!!!

Comissió de la Fira de la Llet

Deixa un comentari