TOT OCI

QUÈ ENS EXPLICA ‘TOT OCI’?

TOT OCI som una empresa de serveis educatius, de lleure i esportius. Els tres socis i fundadors som directors de lleure. Anna és pedagoga, mestra i mare. Josep Maria és psicòleg i pare. Xevi és tècnic esportiu especialitzat i pare.

Des de l’any 1995 donem una resposta professional als ajuntaments i d’altres col·lectius vers els nostres serveis. El nostre objectiu és promoure tot tipus d’activitats pels infants, joves, adults i la gent gran d’una població o àrea concreta, i per aconseguir-ho, comptem amb una llarga experiència en l’elaboració, disseny i execució de projectes per a programes d’oci educatius, reconeguts i valorats per la seva qualitat tècnica i innovadora.

Oferim als nostres clients un assessorament íntegre i especialitzat, que va des de l’estudi de les realitats i les necessitats futures de cada cas a l’elaboració d’un projecte concret i la seva posterior execució. El rigor i la professionalitat estan garantits en totes les nostres accions, és per això que des de TOT OCI apostem per un equip de treball format per bons professionals, capacitats i preparats per encarregar-se de totes les activitats, programes i projectes que se’ls proposa.

A TOT OCI treballem en l’àmbit territorial de les comarques gironines (Gironès, Selva, Alt i Baix Empordà), on gestionem molts i diversos projectes.

Som presents a Vilobí d’Onyar des de l’any 1995 en projectes educatius i esportius. Gestionem o hem gestionat: escola esportiva amb l’AMPA de l’escola, menjador de la llar, direcció tècnica i monitoratge del CB Vilobí, servei socorrisme piscina Salitja i el casal municipal d’estiu (inicialment havia estat organitzat per l’AMPA, estiu 1998). Al desembre de 2022 va començar també la nostra vinculació amb el grup motor de l’Educació 360 a Vilobí d’Onyar, compromesos amb el municipi, per reforçar els serveis educatius, d’infància i de famílies i garantir l’equitat i igualtat d’oportunitats en la comunitat.

El nostre monitoratge disposa de titulacions oficials i complementàries per atendre els serveis especialitzats que oferim. La nostra entitat té pla de formació anual propi i projecte propi en educació emocional que enriqueix el bagatge professional dels nostres equips.

Més informació: https://www.totoci.net/