FEM MÚSICA ESPAI CREATIU

QUÈ ENS EXPLICA ‘FEM MÚSICA ESPAI CREATIU’?

El nostre centre és un espai dedicat a l’ensenyament de música, on el que més ens agrada és ensenyar a estimar la música. Gaudim de l’aprenentatge plantejant reptes al nostre alumnat, dels quals, cada pas endavant representa una gran victòria. No hi ha res impossible, el que no es pot aconseguir és allò que deixes d’intentar.

Ens sentim molt orgullosos de poder tenir un mètode propi a través del qual l’alumne aprèn a tocar un instrument des d’una edat molt primerenca i amb un repertori molt personalitzat. Per nosaltres cada alumne és únic i ens adaptem a les seves necessitats. La motivació juga un paper molt important, per això treballem amb l´alumnat, sessió a sessió, amb la intenció de promoure que visquin experiències d’èxit en l’aprenentatge.

Ens agrada el que fem i en tots els instruments, grups vocals, conjunts instrumentals, etc. partim de la relació personal aconseguint un molt bon ambient entre alumnat i professorat.

L’arquitectura és una música de pedres i la música, una arquitectura de sons. 
Ludwig van Beethoven

El nostre centre és un espai creatiu en el qual utilitzem la música per crear i entrar en contacte amb el nostre cos. També disposem d’un espai de ioga musical en família, teatre, teatre musical i un espai de ioga musical sènior.