BIBLIOTECA CAN ROSCADA

QUÈ ENS EXPLICA LA ‘BIBLIOTECA CAN ROSCADA’?

La Biblioteca va néixer amb un gran rebombori, amb presència d’autoritats provincials, el dia 24 d’abril de 1999, fruit d’una necessitat i de la voluntat de l’Ajuntament. Va començar la seva trajectòria amb un fons d’uns 3.200 documents fins a aconseguir els 12.600 documents actuals.

La missió de la Biblioteca Municipal Can Roscada és donar un servei cultural i polivalent a tota la comunitat, sobretot pel que fa a la difusió del coneixement i el foment de la lectura i també posar a l’abast de tothom les noves tecnologies.

La Biblioteca forma part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya i hi col·labora oferint els serveis de lectura pública sota criteris de qualitat i eficàcia adequats a les necessitats de la ciutadania i de la xarxa social del municipi, aportant els recursos i experiències a la totalitat de la comunitat. La missió fonamental de la biblioteca pública és satisfer les necessitats informatives, formatives i de lleure dels individus i dels grups socials. Per això la Biblioteca Municipal Can Roscada és oberta a tothom, amb especial atenció als/a les habitants del municipi de Vilobí d’Onyar.

La Biblioteca Municipal Can Roscada és gestionada per l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona.

Hi trobareu l’Adriana i la Gemma que us atendran per resoldre qualsevol dubte o necessitat.